Belangrijke informatie en vragenlijst voor de behandeling onder narcose van uw hond of kat


Uw dier wordt binnenkort onder narcose gebracht en geopereerd:
Wij verwachten u met uw dier op de dag en tijd die in uw bevestigingsmail vermeld staat.

Indien u verhinderd bent om op de gemaakte afspraak te komen, verzoeken wij u minstens 24 uur van tevoren af te bellen via 015-7370135. Bij niet tijdig afbellen zijn wij genoodzaakt kosten te factureren vanwege de voor u gereserveerde tijd.

Niet eten:


Het is belangrijk dat uw dier nuchter is tijdens de operatie.

Dit betekent dat de avond voor de operatie/narcose vanaf 20.00 uur niet meer mag eten. Dus de voerbak (leeg of met restanten) haalt u na 20.00 uur weg.
Drinken mag wel tot ‘s morgens voor de operatie / narcose.

Let op!

  • – Laat buitenkatten na 20.00 uur ‘s avonds niet meer naar buiten, aangezien zij buiten ook iets kunnen eten
  • – Heeft u meerdere dieren/voerbakken dan kunt u er ook voor kiezen om alle voerbakken na 20.00 uur weg te halen, zodat het dier wat onder narcose gaat niet alsnog kan eten

Narcose:


Aan elke narcose en operatie zit een narcose risico vast. Om de risico’s zo klein mogelijk te maken, is het nodig onderstaande vragenlijst zorgvuldig in te vullen. Ook onderzoekt de dierenarts uw dier nogmaals, alvorens de narcose toe te dienen. Een klein risico blijft echter altijd bestaan.
Daarom voeren wij bij honden en katten die een behandeling onder narcose moeten ondergaan een bloedonderzoek uit van € 75, tenzij u anders invult op de vragenlijst. Op deze manier kunnen wij bepalen welk narcose protocol geschikt is voor uw dier en of de organen van uw dier de narcose kunnen verwerken.

Bereikbaarheid:


Wij verzoeken u tijdens de operatiedag telefonisch bereikbaar te zijn voor overleg. Zorgt u na de operatie in de middag/ avond voor een oppas om voor uw dier te zorgen, zodat het dier niet alleen thuis is na de operatie.

Vlooien

Het is zeer belangrijk dat uw dier ten tijde van het verblijf en de ingreep geen vlooien heeft. Worden er vlooien aangetroffen, zijn wij genoodzaakt deze direct te behandelen met een pipetje ontvlooiing. De kosten van dit pipetje worden aan u doorberekend.
Als u graag informatie wilt over welk middel het beste is voor uw dier kunt u altijd even contact met ons opnemen.

Facebook:


Onze medewerkers en patienten worden door veel mensen dagelijks gevolgd op Facebook, middels foto’s die gedurende de dag geplaatst worden. Vaak wordt er ook een foto geplaatst van dieren na het ontwaken uit de narcose. Heeft u bezwaar ertegen dat uw dier geplaatst wordt, vult u dit dan op het onderstaande formulier in. De facebookpagina is www.facebook.com/dkanimalis.

VRAGENLIJST

Hier vind u de vragenlijst. Het is belangrijk dat u deze zorgvuldig in en neemt u deze gegevens mee op de dag van de narcose/ operatie.

Vragen?


Heeft u nog vragen? Mail of bel ons dan.